ЗА НАС

Фирма “ФЛОРА КОМЕРС” ЕООД е създадена през март 1996 година.

Фирмата ни е основен вносител от Гърция, Холандия, Италия, Китай, Хонконг и други страни и търгува с богато разнообразие от стоки – над 20 000 артикула в областта на цветята – изкуствени, сухи, балсамирани и естествени, стъклени съдове, цинкови съдове, кошници и панери от ракита и бамбук, кутии за бутилки, метални съдове, керамични изделия и сувенири, аксесоари за сватбени тържества, свещи – декоративни, трапезни, ароматни и обикновени, аксесоари за аранжиране, подаръчни стоки и опаковки и много други артикули.

Фирма “ФЛОРА КОМЕРС” ЕООД се занимава с продажби на едро и дребно.

Другите ни основни дейности са:
Художествено проектиране, пространствено оформление и аранжиране
Художествено проектиране, пространствено оформление и аранжиране с изкуствени, сухи и естествени цветя и растения, всички видове съдове от керамика, стъкло, цинк и ракита, които са директен внос.
Аранжиране на хотели
Аранжиране на хотели, молове, болници, ресторанти, казина, офиси, частни домове, спа центрове и др.
Аранжиране и украса на сватбени тържества
Аранжиране и украса на сватбени тържества и партита, официални вечери и др.
Фирмата разполага със собствено ателие
Фирмата разполага със собствено ателие за аранжиране на нестандартни поръчки.
Отдаване под наем на аранжировки
Фирмата предлага и услугата отдаване под наем на аранжировки – от изкуствени и сухи цветя, дървета, палми и храсти за срок от 3 до 5 дни, срещу процент от сумата на поръчката.
Фирмата работи с големи хипермаркети
Фирмата ни работи с големи хипермаркети –„ Метро Кеш енд Кери – България“ , „Билла“, МОЛ „ПАРАДАЙС“, МОЛ „СОФИЯ“; „HAPPY“; Фирми „ИНКОФУДС“,“КАЗА ВИНО“, „ЛА БОТЕГА“, „БЕЛА – БЪЛГАРИЯ“ и други.
„ФЛОРА КОМЕРС“ ЕООД е представител на български производители в различни браншове: керамични сувенири, свещи, опаковки, картички и др. Продава тяхна продукция и с техните цени на едро. Има голямо разнообразие на цени и продукти. Дейността на Фирмата ни е съобразена с изискванията на съвременната търговия. Фирмената ни политика е гъвкава и с възможности за всякакви предложения и контакти.